Hospice De Mare

Terug naar overzichtBekijk de oproepen
Hospice De Mare

Hospice De Mare


In het voormalige Hofwijck is het hospice De Mare gehuisvest in een totaal vernieuwd gebouw in Oegstgeest. Een mooie en ideaal gelegen locatie omgeven door groen.

De hospicevoorziening heeft als naam: Hospice De Mare. Een verwijzing naar de plek waar het hospice ooit begon. Het is een plek waar gasten in alle rust afscheid kunnen nemen van het leven.

In een huiselijke omgeving bieden gespecialiseerde artsen kwalitatieve en hoog complexe zorg aan mensen in hun laatste levensfase en hun naasten. Een team van professionele zorgverleners zorgt voor specialistische Ún persoonlijke begeleiding. Hospice De Mare heeft zes ruime eenpersoonskamers, een prachtige tuin met vijver en is van alle gemakken voorzien.

Er wordt dagelijks vers gekookt en vele vrijwilligers doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Heeft u vragen of interesse?
Neem dan contact op met de manager of co÷rdinator van Hospice De Mare of via het Hospice zelf:
(071) 5162560.
Nelly van der Does (manager), 06 41347827, manager@hospicedemare.nl
Louise Drabbe (co÷rdinator), 06 18743467, coordinator@hospicedemare.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken voor een kennismaking.
Bezoekadres
Hospice De Mare
Hazenboslaan 38
2341 SC Oegstgeest
Telefoon 071 516 25 60

Branche Zorg | Welzijn

facebook


Oproepen van Hospice De Mare

Kookvrijwilligers gezocht voor Hospice De Mare

Geplaatst op 15 november 2017Hospice De Mare, een onopvallende parel in het hart van Oegstgeest.

Rustig gesitueerd op de 1ste etage van Hofwijck te Oegstgeest, bevindt zich het zorgpareltje Hospice De Mare.
Een High Care Hospice met 6 ruime, comfortabele 1 persoonskamers, waar 24 uur per dag palliatief/terminale zorg geboden wordt door een team van artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers.
Ons team zet zich met volle overtuiging en heel veel liefde in voor optimale kwaliteit van leven voor onze gasten maar ook voor hun naasten zodat de patiŰnt in alle rust, op comfortabele wijze, en vooral op zijn of haar eigen manier afscheid kan nemen van het leven.
Sinds 1 September is Hospice De Mare als zelfstandige organisatie verder gegaan onder een eigen bestuur. Voorheen was het Hospice onderdeel van Marente (Elisabeth Gasthuishof Leiden).

Wij zijn op zoek naar:
nieuwe kookvrijwilligers , met name voor de zondag, maandag en woensdag.
Het team van kookvrijwilligers bestaat nu uit ongeveer 12 vrijwilligers die, om toerbeurten, voor onze gasten in het hospice de avondmaaltijd bereiden.
De werkzaamheden betreffen het bedenken van de maaltijd voor de aanwezige gasten, het doen van de boodschappen hiervoor en de bereiding van de maaltijd in een zeer goed uitgeruste keuken.

Interesse? Neem dan contact op via onderstaande link.
Rubrieken : horeca en gastvrijheid, begeleiden en luisteren» lees verder

Hospice De Mare zoekt vrijwilligers!

Geplaatst op 17 januari 2018Altijd al iets in de palliatieve zorg willen doen?
Hospice De Mare zoekt vrijwilligers die het team van verpleegkundigen willen ondersteunen bij de zorg.
Maar ook vrijwilligers die zich liever op een andere manier inzetten zijn van harte welkom!

Maak het verschil als vrijwilliger!
Hospice De Mare is sinds september gevestigd in Oegstgeest. Het Hospice biedt zorg en ondersteuning aan mensen in hun laatste levensfase. Omdat wij warme en persoonlijke zorg hoog in het vaandel hebben, zoeken wij vrijwilligers die het team van verpleegkundigen willen ondersteunen bij de zorg. Ervaring in de zorg is handig, maar niet noodzakelijk.
Alle vrijwilligers worden geschoold in de zorg en begeleiding van mensen in hun laatste levensfase.
Ondersteun je liever op een andere manier? Dat kan ook!
Wij zoeken o.a. mensen die handig zijn met ICT, klusjesmannen/-vrouwen, mensen met groene vingers, kookvrijwilligers, mensen die graag een wandelingetje maken met en cliŰnt, of er gewoon willen 'zijn'.

Heeft u vragen of interesse?
Reageer via onderstaande link.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken voor een kennismaking.
Categorie : Leer je krachten kennenRubrieken : horeca en gastvrijheid, groen en duurzaam, creatief en handig, communicatie en internet, begeleiden en luisteren» lees verder