EVA

Terug naar overzichtBekijk de oproepen
EVA

EVA


Eva ondersteunt mensen met een hulpvraag, mantelzorgers, zorgvrijwilligers en beroepskrachten. Zo verbeteren we samen de levens van alle betrokkenen.

Niemand weet hoeveel een zorgvrijwilliger kan betekenen beter dan de mensen die door ze geholpen zijn. Misschien kunt u zelf iemand anders helpen, we kunnen tenslotte allemaal weer iets anders.

Met een flexibele inzet en de juiste match is er vaak veel mogelijk en kunt u uzelf en iemand anders een fijne tijd bezorgen.

Ook wanneer u een ziekte of beperking heeft, kunt u met Eva in gesprek gaan om te kijken of u uw ervaring kunt inzetten om zelf zorgvrijwilliger te worden.


Bezoekadres
Simon Smitweg 8 in Leiderdorp

Branche Lokale hulp | Welzijn | Zorg


Oproepen van EVA

Buddy/ vrijwilligers werk bij Eva

Geplaatst op 26 augustus 2019Eva ondersteunt mantelzorgers en daarmee ook mensen met een hulpvraag uit o.a. Oegstgeest. Dit doen we door buddy’s in de zetten voor het vrijwilligerswerk. Je gaat wekelijks of 1x per 14 dagen op bezoek bij iemand uit Oegstgeest die wat gezelschap of een uitje kan gebruiken. Zo verbeteren we samen de levens van alle betrokkenen.
Mocht je geïnteresseerd zijn dan gaan we in gesprek over waar je voorkeuren liggen en welke tijd je beschikbaar hebt.

Hieronder een aantal voorbeelden van de hulpvragen die we zoal tegen komen in de praktijk en die we graag met jou hulp in willen vullen.

Hou je van klassieke muziek en het bezoeken van musea? Maak dan kennis met Mevrouw Jongerius (1944). Als jij bij mevrouw op bezoek bent kan meneer met een gerust hart op bezoek bij zijn vrienden om zich op te laden.

Meneer Buiten (1943) wil graag een stuk wandelen langs het water en uitwaaien, soms is het dan lastig om de weg naar huis weer terug te vinden, wil jij met hem mee lopen?

“Gewoon iemand om eens mee te kletsen” dat is wat Mevrouw Hogeboom (1932) zoekt. De dagen kunnen soms lang duren en stil zijn. Heb jij ook zin in koffie en een korte wandeling?

Kan jij tijd vrijmaken om van grote betekenis te zijn in het leven van een plaatsgenoot? Neem dan contact op met Eva via onderstaand webformulier
Categorie : Structureel kracht gevenRubrieken : mantelzorg, begeleiden en luisteren, aanbod vrijwilligers» lees verder