Stichting Recreatie en Vervoer Oegstgeest

Terug naar overzichtBekijk de oproepen
Stichting Recreatie en Vervoer Oegstgeest

Stichting Recreatie en Vervoer Oegstgeest


Doelstelling

• Het bieden van een goed, veilig en betaalbaar vervoer aan cliënten van Marente met ervaren chauffeurs/vrijwilligers die extra aandacht hebben voor uw zorgbehoefte.
• Het organiseren van activiteiten met als doel het welzijn van de cliënten te bevorderen.
• Het verhuren van televisies op de kamers van de revalidatie afdelingen van Marente.


Bezoekadres
Van Wijckersloothplein 1, 2341 BB Oegstgeest, (071) 517 1234 (receptie ‘Van Wijckerslooth’)

Branche Lokale hulp | Sport, Recreatie en Hobby | Welzijn

facebook


Oproepen van Stichting Recreatie en Vervoer Oegstgeest

Rolstoelvierdaagse 2018 zoekt duwers

Geplaatst op 19 juni 2018Rolstoelvierdaagse 2018 zoekt duwers op één of meerdere dagen van 25 tot en met 29 juni.

De Stichting Recreatie en Vervoer organiseert voor de 18e keer de Rolstoelvierdaagse voor de bewoners van de Marente zorginstellingen Van Wijckerslooth en Rustenborch in Oegstgeest.

Ook dit jaar gaan we weer vier middagen (de woensdag is een rustdag) door de mooiste plekjes van Oegstgeest lopen. Om 13.15 uur verzamelen de vrijwilligers zich in Zorgcentrum Van Wijckerslooth Oegstgeest om vervolgens om 14.00 uur te kunnen starten. Elke dag is er een andere route uitgezet voor de ongeveer 35 rolstoelers en hun begeleiders. Onderweg is er een rustpauze ingelast met koffie/thee en wat lekkers erbij. Wij worden dan gastvrij ontvangen door de Dalton School en in het koetshuis van Kasteel Oud-Poelgeest, Hilton Hotel Garden Inn en het Gemeentehuis.
Rond 17.00 uur zijn we weer terug. Onderweg worden wij verwend door Bakker Hugo de Groot, de Weekmarkt en Bloemenkiosk Corinda. Harting Bank sponsort leenrolstoelen en de Rabobank Oegstgeest heeft ons voorzien van fraaie oranje T-shirts. Marente zorgt telkens voor de koffie en thee bij de start en de drankjes en hapjes bij de afsluiting op vrijdag. Kapsalon van Bellen verzorgt dan weer de medailles.

Wil je ook deze geweldige optocht meemaken, geef je dan op om één of meerdere dagen een rolstoeldeelnemer te duwen. Dit kan door te reageren via onderstaande link.
Categorie : Kort en krachtigRubrieken : begeleiden en luisteren» lees verder