Rode Kruis afdeling Leiden

Terug naar overzichtBekijk de oproepen
Rode Kruis afdeling Leiden

Rode Kruis afdeling Leiden


Bij het Rode Kruis Leiden e.o. zijn zoĺn 200 vrijwilligers actief. Wij zetten ons in voor activiteiten van de lokale afdeling en ondersteunen hiermee de hulpbehoevenden in onze regio. Wat is onze kracht? Mensen die mensen helpen.


Bezoekadres
Apollolaan 1b, 2324 BR Leiden

Branche Welzijn | Zorg | Lokale hulp

facebook


Oproepen van Rode Kruis afdeling Leiden

Rode Kruis zoekt 2.000 nieuwe vrijwillige hulpverleners

Geplaatst op 03 april 2015Door een toename van het aantal EHBO-aanvragen voor evenementen is de organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers in het hele land.

Komende zomer staan een aantal grote evenementen op de planning, zoals De Parade, SAIL en de Tour de France, waarvoor het Rode Kruis honderden vrijwilligers zal inzetten.
Ook in de rampenhulpverlening wil het Rode Kruis meer hulpverleners paraat hebben staan.

Daarom start de noodhulporganisatie vandaag met de werving van 2.000 nieuwe vrijwillige hulpverleners, zodat het Rode Kruis de noodzakelijke hulp kan blijven bieden.
"Het is voor ons nu alle hens aan dek om de EHBO-aanvragen rond te krijgen", geeft Jeroen Bot, evenementenhulpco÷rdinator van het Rode Kruis aan.

Aanmelden
Ben je ge´nteresseerd? Aanmelden kan via onderstaande link.
Een EHBO-diploma is niet vereist: nieuwe vrijwilligers krijgen een training van het Rode Kruis in eerste hulp en noodhulpprocedures. Kijk voor meer informatie over de verschillende functies op de site van het Rode Kruis
Categorie : Kort en krachtigRubrieken : burgerdienst, begeleiden en luisteren» lees verder