Co÷peratie Lokaal Energie Opwekken Oegstgeest (LEOO)

Terug naar overzichtBekijk de oproepen
Co÷peratie Lokaal Energie Opwekken Oegstgeest (LEOO)

Co÷peratie Lokaal Energie Opwekken Oegstgeest (LEOO)


Het hoofddoel van van LEOO, de Oegstgeester energieco÷peratie, is als co÷peratie duurzaam energie op te wekken en op te slaan. Wij, de leden van LEOO, geloven dat we gezamenlijk het 20-20 initiatief voor Oegstgeest & omgeving waar kunnen maken. 20% duurzame energie in 2020.


Branche Natuur en Milieu | Burgerinitiatieven | Duurzaamheid

facebook


Oproepen van Co÷peratie Lokaal Energie Opwekken Oegstgeest (LEOO)

Lokaal Energie Opwekken Oegstgeest

Geplaatst op 12 februari 2016Wil jij meedoen als bestuurslid?
LEOO zoekt gedreven mensen die als actief lid en bestuurslid willen meedoen, meedenken en meebeslissen, in opdracht van alle andere leden. Wil jij meedoen als bestuurslid? Heb jij energie die je wilt delen? Dat kan!

Wie zoeken wij? Als bestuurslid van LEOO:

- Je bent een echte doener en je wilt je energie graag inzetten voor het realiseren van meer duurzame energie op lokaal niveau.
- Je wilt graag samenwerken met verschillende soorten mensen en je durft deuren te openen in het algemeen belang.
- Je doet graag mee aan de samenleving en zet je daarvoor in.
- Je doet het niet voor niets maar voor het algemeen belang. Je handelt dus geheel belangeloos en zonder tegenprestatie. Integriteit is heel belangrijk voor je en dat bewaak je zelf. Bij twijfel overleg je met je directe omgeving en natuurlijk met je collega bestuursleden. We zijn er om elkaar te helpen en te ondersteunen.
LEOO onderstreept diversiteit in het bestuur. Juist diversiteit maakt een team sterk. Wij streven dan ook naar een mix naar maatschappelijke achtergrond, geslacht en (politieke) voorkeur. Ook zoeken wij een mix qua leeftijd, professionele achtergrond, theoretische kennis, beschikbare tijd en ervaring.

Ge´nteresseerd? Neem dan snel contact op!
We maken graag kennis met je!

Minimale leeftijd: 18 jaar. Mensen onder de 18 kunnen zich inzetten voor LEOO in een van de commissies, bij voorbeeld op scholen.
Categorie : Structureel kracht gevenRubrieken : groen en duurzaam, bouw en techniek, bestuurlijk» lees verder