Biologische Kwekerij De Groene Cirkel

Terug naar overzichtBekijk de oproepen
Biologische Kwekerij De Groene Cirkel

Biologische Kwekerij De Groene Cirkel


Nabij kasteel ‘Endegeest’ in Oegstgeest ligt kwekerij De Groene Cirkel. Op de kwekerij draait alles om het telen van biologische gewassen voor de verkoop. Bij het groeiproces wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Bestuiving vindt plaats door eigen bijenvolken.

We kweken op de kwekerij o.a. "vergeten" groenten, fruit, kruiden en bloemen ( kruiden en bloemen zelf te plukken in het seizoen) voor de verkoop, verder verkopen we bloemzaden, vaste planten, honingprodukten van eigen bijenvolken, en een selectie kadoartikelen in onze winkel. We leveren eventueel groenten/eetbare bloemen op bestelling.

Kwekerij De Groene Cirkel is een zorgkwekerij. De taakwerkers zijn vrijwilligers en deelnemers die o.a. via de Stichting Rivierduinen, GGZ Leiden of Movens hier een zinvolle dagbesteding vinden of werken aan arbeidsre-integratie. De leiding verdeelt de verschillende werkzaamheden over de taakwerkers zodat zij hun vaardigheden zo goed mogelijk kunnen toepassen.


Bezoekadres
Endegeesterstraatweg 5, 2342 AJ Oegstgeest

Correspondentieadres Telefoon: 071-8907898
Branche Natuur en Milieu | Duurzaamheid

facebook


Oproepen van Biologische Kwekerij De Groene Cirkel

Vrijwilligers voor de biologische kwekerij

Geplaatst op 22 november 2014Wie problemen heeft en nog niet toe is aan een betaalde baan kan toch geleidelijk aan de slag. Kwekerij de Groene Cirkel zoekt energieke vrijwilligers.De biologische kwekerij in Oegstgeest groeit en bloeit.Categorie : Structureel kracht gevenRubrieken : werkervaring, groen en duurzaam» lees verder

Vrijwilligers gezocht die bloemboeketten kunnen maken

Geplaatst op 15 juli 2015Vind je bloemschikken leuk.
Kom als vrijwilliger bloemboeketten maken die bestemd zijn om verkocht te worden. Voor informatie bel je naar: 071-8907898 of 06-15956349. Of stuur een mail via onderstaande button naar: groenecirkel@ggzleiden.nlCategorie : Kort en krachtigRubrieken : groen en duurzaam, creatief en handig» lees verder