Amnesty International - afdeling Oegstgeest

Terug naar overzichtBekijk de oproepen
Amnesty International - afdeling Oegstgeest

Amnesty International - afdeling Oegstgeest


De Werkgroep Amnesty Oegstgeest (groep 192 van Amnesty International Nederland) organiseert verschillende activiteiten en acties. De Werkgroep bestaat uit een aantal vrijwilligers en kan rekenen op de steun van een tiental oproepbare flexwerkers, bijvoorbeeld bij de organisatie en uitvoering van de boekenmarkt, bij marktpresentaties, etc.

De scholengroep van Amnesty Oegstgeest verzorgt lessen over mensenrechten op Oegstgeester scholen voor basis- en voortgezet onderwijs.


Branche Mens en Maatschappij

facebook


Oproepen van Amnesty International - afdeling Oegstgeest

(Geen) Amnesty-boekenmarkt?!

Geplaatst op 07 september 2016De voorbereidingen voor de bekende tweejaarlijkse boekenmarkt zijn in volle gang.
Hij is gepland voor 11 en 12 november a.s. MAAR!
Er lijkt een kink in de kabel te komen omdat er te weinig hulptroepen zijn voor het sorteren van de ingeleverde boeken en het inrichten van de zaal.
Zonder extra hulp gaat de boekenmarkt niet door en wellicht vindt daarmee een belangrijke activiteit van Amnesty Oegstgeest voorgoed zijn einde.
Met uw hulp kunnen we dit voorkomen! Als u een paar middagen of avonden wilt helpen bij het in ontvangst nemen van de boeken en het sorteren, dan bent u van harte welkom. En natuurlijk vindt u er ook al iets van uw gading bij!
Meer informatie over de inleverdata vindt u op www.oegstgeest.amnesty.nl. U kunt zich opgeven via amnestyoegstgeest@hotmail.com, of met een telefoontje naar Rita Bruning 071 517 06 36. Amnesty Oegstgeest
Categorie : Kort en krachtigRubrieken : school en educatie, creatief en handig» lees verder