Zoekfilters

Categorieën


Rubrieken

Organisaties


Co÷rdinator brandwondenstichting gezocht

Vacature 5 van 190Terug naar overzichtterug volgende

Co÷rdinator brandwondenstichting gezocht

Geplaatst op 16 juni 2019
De Nederlandse Branwonden Stichting zoekt voor Oegstgeest een collecte organisator want Thijs Hoogland wil er mee stoppen, eigenlijk hij is er al mee gestopt.
Aanmelden kan zaterdag 22 juni tijdens de brandweerdag aan de Lijtweg in Oegstgeest (11 tot 17 uur) of via onderstaande link bij de Nederlandse Brandwonden Stichting in Beverwijk

Categorie : Leer je krachten kennenRubrieken : collecteren, bestuurlijk


Heeft u vragen of wilt u reageren op deze oproep?


Overige oproepen

Stichting Dorpscentrum Oegstgeest

Co÷rdinator zaalverhuur gezocht

Geplaatst op 13 mei 2019Dorpscentrum Oegstgeest zoekt een enthousiaste man of vrouw die graag met mensen omgaat en die enige handigheid heeft met de computer en het Nederlands zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst.

Het Dorpscentrum geniet steeds meer bekendheid. Veel vrijwilligers zetten zich dan ook in om er een echt Centrum voor Oegstgeest van te maken.
Wilt u daar ook bij horen? U bent van harte welkom!

U zorgt dan voor de contacten met mensen die ruimten in het Dorpscentrum willen huren. Met hen maakt u afspraken over het te verwachten aantal personen, de tijden,hun consumptiewensen en eventueel gebruik van apparatuur (beamer bijv.) Een en ander houdt u bij in een Excel-programma. Ook zorgt u voor een duidelijke schriftelijke informatieve-overdracht naar de dienstdoende gastheer of gastvrouw.Voor deze uitdagende taak zoeken we iemand die zich minstens twee dagdelen per week beschikbaar stelt.

Nadere info over of belangstelling voor deze functie? Vul uw gegevens in via het contactformulier.
Categorie : Structureel kracht gevenRubrieken : werkervaring, horeca en gastvrijheid, buurthulp, bestuurlijk» lees verder
Biodiversiteitstuin Vrij Groen

Kerstbomenasielhulpen

Geplaatst op 17 december 2014Handen uit de mouwen
Kerstbomen gaan bij Vrij Groen niet in de versnipperaar. Kom je ze uitgraven of planten voor een tweede ronde? Na Nieuwjaar brengen mensen hun kerstboom met kluit naar het Vrij Groen kerstbomenasiel. In december komen ze hem weer ophalen. Daarom kunnen we in december versterking gebruiken bij het uitgraven van de bomen, en in januari bij het in ontvangst nemen en planten van de bomen. Om je aan te melden kun je contact opnemen met Anne Marie van Dam: vrijgroen@ideewinkel.nlCategorie : Kort en krachtigRubrieken : groen en duurzaam, burgerdienst» lees verder
Hengelsportvereniging

Webmaster Hengelsportvereniging

Geplaatst op 09 mei 2015Voor het actueel houden van onze website zijn wij op zoek naar een webmaster. Wij gebruiken onze website om met onze leden te communiceren.
De jeugdcommissie, wedstrijdcommissie en het bestuur plaatsen regelmatig artikelen.
Het wordt de taak van de webmaster om er op toe te zien, dat geplaatste artikelen voldoen aan de afgeproken lay-out, op de juiste plekken op de website zijn terug te vinden en oude foto's worden vervangen door nieuwe.
Taken kunnen in overleg worden uitgebreid en/of aangepast.
Categorie : Structureel kracht gevenRubrieken : verenigingsleven, communicatie en internet» lees verder